RREGULLAT E CHAT DHE MARREVESHJET

Rregullorja per vizitoret e ketij rrjeti eshte kjo..

  • Te ndaluara jane:

    Reklamat ne qdo forme.
    Fyerjet ne baze nacionale, fetare si dhe qdo fyerje tjeter.
    Hyrja ne kanal me pseudonim ofendues ose te piset.